Friday, February 8, 2013

Sosyal Medyanın Yeni Adresi

Hayatımızın en yeni fakat en popüler kelimesi sosyal medya her geçen gün daha da önemli bir hale gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Bu büyük ve dibsiz platform ile ilgili olarak bilinmedik birçok konu bulunmakta. Oldukça büyük ve dibsiz bir kuyu olan sosyal medya ile ilgili yardımcı bir site ise hayata merhaba dedi.
Yaklaşık 10 yıldır, internet platformunda webmaster, designer olarak yer alan kurucusu tarafından 2013 yılı itibariyle yayına başlayan cumhurcetinkaya.com her gün güncel ve özgün içerik paylaşımlarını bizlerle buluşturuyor.

Siteyi takip ederek blog, blogger gibi kavramların detaylarını öğrenebilir, Nasıl daha iyi bir blogger olabiliceğinizi ve tüm ipuçlarını öğrenebilirsiniz. Bloggerlara yardımcı olmak adına, Wordpress ile ilgili detaylar, Wordpress temalarına da siteden ücretsiz olarak ulaşabilmeniz mümkün.

Ayrıca sosyal medyanın en aktif mecrası Twitter' a ait ipuçları, nasıl daha çok takipçiniz olabileceği gibi bir çok paylaşım da yer almakta. Sitede Twitter ile ilgili paylaşılan diğer ipuçları ise;
- Nasıl daha çok RT edilirsiniz ?
- Daha çok takipçiniz olması için yapmanız gerekenler ?
- Twitter' ın adab kuralları vb. bir çok başlığa ulaşmanız da mümkün.

Sizlerde cumhurcetinkaya.com' u takip etmeye başlayarak sosyal medyanın artık daha çok içerisinde yer alabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment