Saturday, August 17, 2013

Bir Gençlik Hareketi

İnternetin yeni oluşumu yayın hayatına başlangıç yaptı. Bir Gençlik Hareketi sloganıyla, PIXUQO.com artık bizlerle.
1999 yılından bu yana internet dünyasının içinde yer alan site kurucuları, bugüne kadar bir çok projeye imza attılar. Yeni projeleri ile bütün tecrübelerini ve farklarını internet kullanıcılarının hizmetine sunmaya çalışıyor.

Sosyal Medya başlığı ile Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr gibi bir çok sosyal medya aracı ile ilgili bilgi, konu ve içerik paylaşımı yapılan sitede, kullanıcıların en çok ziyaret ettiği konu Twitter Onaylı Hesap.

Kültür Sanat başlığına da yer veren PIXUQO.com' da Sinema' da vizyona girecek filmler, fragmanlar, film eleştirileri gibi bir çok başlığa yer verilirken, Müzik, Tiyatro, Kitap gibi konu başlıkları altında da Kültür Sanat kategorisinde yer verilmekte.

Mobil uygulamalar, en popüler ücretli android uygulamaları ve en popüler ücretsiz android uygulamaları gibi bir çok konunun da incelendiği Internet ve Teknoloji bölümünün de ilginizi çekeceğini düşünüyorum.

Yayına başladığı 15 günlük süreçte hızlı bir ivme yakalayan site, popüler siteler arasına adını yazdıracağını şimdiden gösterdi.

No comments:

Post a Comment